torstai 25. heinäkuuta 2013

Geokätköily eka yritys - not found

Luin jo muutama vuosi sitten tästä suositusta harrastuksesta yhdestä blogista ja on pitänyt tutustua tarkemmin asiaan. Eräs kaveri on tätä harrastanut ja sainkin facessa eilen pikaopastuksen asiaan. Kirjauduin sitten geocatching sivustolle ja latasin maksullisen ohjelman iphoneen, johon ei kuulemma löydy ilmaista hyvää ohjelmaa. Päätimme työkaverin kanssa mennä kauppaan kävellen ja etsiä samalla eka kätkö. Vihje oli ilmeinen ja paikka kävi mielessä, että tuota se varmaan tarkoittaa, mutta en sitten kehdannut alkaa kykkimään, kun niitä jästejä eli sivullisia pyöri niin paljon ympärillä.

Saattoi jotkut muutenkin ajatella, että mitähän noi akat touhuaa, kun kokeilimme kaupan edustan roskisten alapuolet yms. Kaupan kameroissa on varmaan hauskaa kuvamateriaalia meistä.

Kätköä ei siis löytynyt, mutta en ollut siitä yhtään pahoillani, etsiminen oli hauskaa silti. Uusiksi toisen kerran kun sain vihjeelle vahvistusta, että se oli se paikka mitä ajattelin.

Illalla on tarkoitus mennä Ruissaloon viemään kaverin koiraa uimaan ja samalla vähän itsekin haistelemaan merituulia ja kävelemään. Tarkoitus olisi kaverin kanssa etsiä joku kätkö, en kyllä ihan pöpelikköön aio mennä, mutta katsotaan mitä tulee eteen. Onneksi on sellaisiakin kätköjä, jossa ei ehkä tarvitse kovin syvälle metsiin mennä, ei sovi tämmöiselle kaupunkilaiselle :)

Täältä löytyi hyviä ohjeita suomeksi kätköilyyn. Hommaan voi jäädä koukkuun, mutta katsotaan nyt miten mun käy, yleensä innostun hirveästi ja vaikka olisi kivaa homma saattaa jäädä. Geokätköily olisi hyvä harrastus tälläiselle, joka on äärimmäisen huono lähtemään yksin kävelemään.

Kuvia ei nyt ole edes ekan kätköpaikan lähettyviltä, itse kätköistähän niitä ei paljasteta.

2 kommenttia:

  1. Me kokeiltiin pari vuotta sitten tuota entisten työkaverien kesken. Oli aika hauska juttu ;)

    VastaaPoista